Kako odčepiti odvode i kanalizaciju

Hemijski odvodni čistači dostupni su u većini trgovina i mogu se upotrijebiti za uklanjanje teško dostupnih začepljenja. Ovisno o vrsti odvodnog sistema i lokalnim propisima, poželjno je jednom ili dva puta godišnje obaviti čišćenje hemijskim preparatima kako bi se spriječilo nakupljanje taloga.

23 Jul 18 Pročitajte više


Obojite vaš prostor

Boje deluju na tri osnovna načina: aktivna, pasivna i neutralna. Možete lako podudarati boje svake sobe sa vašim ličnim željama, prema vašem ukusu i svrsi u sobi. Svetle boje su ekspanzivne i prozračne, čineći prostorije većim i svetlijim. Tamne boje su sofisticirane i tople; daju velike prostorije intimniji izgled.

11 Jul 18 Pročitajte više


Kuhinja iz snova

Iako je svaki dom drugačiji, postoje četiri ili pet klasičnih rasporeda, od kojih svaki ima svoje prednosti: kuhinje na jedan ili dva nivoa i sa jednom ili više radnjih površina;

24 Jun 18 Pročitajte više


Kako odabrati nekretninu za kupovinu?

Možete mnogo uštedeti ako uzmete stan u suterenu zgrade, koji često može biti i do 50 odsto jeftiniji nego neki na 3. ili 4-om spratu.

21 Jun 18 Pročitajte više


Organizujte svoje kupatilo

Kako da organizujete svoje kupatilo, lako ga očistite ali i učinite da izgleda ekskluzivno.

17 Jun 18 Pročitajte više


Trikovi za balkon i baštu

Balkon je mnogo lakši za čišćenje ukoliko je uređen. Uz par trikova postaće mjesto za odmor umjesto mjesta za rad.

17 Jun 18 Pročitajte više


Osnove Feng Shui-a

Feng Shui se najčešće smatra metodologijom za poboljšanje kvaliteta života ispitivanjem fizičke forme kuće. U ovom radu koncept Feng Shui za zapadnjake predstavljen je kao alat koji pomaže planerima da gledaju ispod površine fizičke forme kako bi utvrdili kako sam oblik utiče na život koji afirmiše energiju (ch'i) koji nas podržava.

11 Jun 18 Pročitajte više


Koliko platiti rentu?

Samo zato što možete platiti određenu količinu ne znači da trebate. Obratite pažnju na to kako vaša stanarina utiče na vašu sposobnost da pokrijete druge troškove, ali i uštedite za svoje finansijske ciljeve.

07 Jun 18 Pročitajte više


Uređenje malog stana

Boravak u manjem stanu ne mora biti depresivan, naprotiv. A desi se da i pri prelasku iz većeg u manji stan često imamo previše nameštaja da bi se uklopio u prostoriju. Pokušajmo da pronađemo i iskoristimo nameštaj koji može biti više od jedne stvari...

07 Jun 18 Pročitajte više


Kako prodati nekretninu

Već godinu dana prodajete stan i čudite se zašto nitko ne reagira na objavljen oglas iako se navodi prihvatljiva cijena te su priložene fotografije svih prostorija i kratak, vama primamljiv opis?

05 Jun 18 Pročitajte više


Trikovi za slikanje prostora

Najvažnije je da umirite fotoaparat. Čak iako savršeno namestite prostor i dobro ga osvetlite, mutna fotografija je beskorisna. Stavite fotoaparat na sto ili ravnu površinu ili umirite ruku tako što ćete je prisloniti uza zid.

05 Jun 18 Pročitajte više


Dobrodošli na naš sajt

CetiriZida je počeo sa radom / priključite se.

11 Jun 18 Pročitajte više


Strana 1 od 1